BİM'DE SATILAN STARCOM NMY-443 YAKA MİKROFONU İNCELEMESİ

STARCOM-YakaMikrofonu-OkanKaya
BİM'de Satılan STARCOM NMY-443 Model Yaka Mikrofonu İncelemesi

  BİM’den satın aldığım STARCOM NMY-443 model yaka mikrofonunu inceliyorum. Ürünün detayları için okumaya devam edin.

STARCOM NMY-443 Yaka Mikrofonu Kutu Tasarımı

 Kutu tasarımı kullanıcıya ürünün detaylarını aktarıyor. Kutunun ön yüzeyinde ses kalitesini ve kullanım şeklini görüyoruz. Kutunun sağında ve solunda ürünün kullanıldığı cihazlara yer veriliyor. Cep telefonu, tablet ve bilgisayarlarda kullanıldığına yer veriliyor. Cep telefonu ve bilgisayar kullanımını test edip değerlendirmemi sizle paylaşacağım. Kutunun arkasında teknik özelliklerine, firma bilgilerine, barkoda ve ürün görsellerine yer verilmiş. Şimdi kutumuzu açalım. Kutunun içerisinden Y tipi soket, çıkarılabilir rüzgar kesici sünger, kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve mikrofonun kendisi çıkıyor. Şimdi ürünün özelliklerine göz atalım.

STARCOM NMY-443 Yaka Mikrofonunun Özellikleri

 Starcom NMY-443 yaka mikrofonun detaylı özellikleri şunlar:

  1. Mikrofon çapı 5 milimetre.
  2. -30 desibel hassasiyetinde sesi kaydediyor.
  3. Empedans yani çıkış değeri 680 ohm.
  4. Sinyal gürültü oranı 58 desibelden büyük.
  5. Frekans aralığı 1-20 kiloherz.
  6. 3 volt gücünde enerji tüketiyor. Gücünün bağlı olduğu cihazdan alıyor.
  7. Kablo uzunluğu mikrofon başlığı ve giriş bölümü hariç yaklaşık 143 santimetre.
  8. Ağırlığı 15 gram.
  9. Tak çalıştır bir ürün. Bazı cihazlarda özel ayar yapılması gerekebilir. Ürünün çalışmaması durumunda içinde çıkan Y tipi soket kullanılabilir.

STARCOM NMY-443 Yaka Mikrofonu Genel Değerlendirmesi

 STARCOM yaka mikrofonunu cep telefonu ve bilgisayarda test yaptım. Testlere buradan ulaşabilirsiniz. Testler sonucunda edindiğim tecrübelerden cihazın giriş seviyesi bir ürün olduğunu söylemeliyim. Y tipi soket her cihazda çalışmıyor. iPhone 8 Plus testinde Y tipi soketin çalıştığını belirtmeliyim. Y tipi soket ile kayıt yaptığım sesin şiddetinde kayıplar oluştu. Daha kısık bir ses kaydı gerçekleşti. Android telefonlarda Y tipi soketi çalıştıramadım. Eski telefonlarda ürün sağlıklı çalışmadı. Bunun sebebi android sürümünün eski olması ya da ses kartlarının yetersiz olması olabilir. En kaliteli sesi iPhone 8 Plus ile yaptığım ses kaydında edindim. Ürünün fiyatına göre giriş seviyesinde olduğunu ve performansının idare edebileceğini söyleyebilirim. Kablo uzunluğu vlog çekimleri için ideal. Profesyonel fotoğraf makinelerinde veya kameralarda deneme şansım olmadı. Ağırlığı ve uzunluğu açısından çantanızda, cebinizde kolayca taşıyabilirsiniz. Kutu içerisinden koruma kılıfı çıkmadığı için korumaya özen göstermelisiniz. Eğer elinizde yeni bir telefon ya da ses kartı gelişmiş bir bilgisayar yoksa sıkıntı çekebilirsiniz. İlk deneyim için ideal bir ürün.

 Sizlere STARCOM yaka mikrofonundan edindiğim tecrübeleri aktardım. Eğer içeriğimi beğendiyseniz paylaşmayı unutmayın. Düşüncelerinizi yorumlara yazabilirsiniz. Ürünün videosuna aşağıda bulunan YouTube linkinden ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler sizle olsun. Kendinize çok iyi bakın.

Okan Kaya

Konuyla İlgili Bağlantılar

  1. "BİM'de Satılan STARCOM NMY-443 Model Yaka Mikrofonu İncelemesi" adlı YouTube videosuna buradan erişebilirsiniz.
  2. "SNOPY SN-100M Yaka Mikrofonu İncelemesi ve Ses Testleri" adlı yazıya buradan ulaşabilirsiniz.
  3. "Profesyonel YouTube Yaka Mikrofonunu Kendin Yap" blog yazısına buradan erişebilirsiniz.
  4. "Teknoloji İncelemesi" kategorisine buradan ulaşabilirsiniz.
  5. "Teknoloji Haberleri" kategorisi için buraya tıklayın.
  6. "Teknoloji Sohbetleri" kategorisine buradan erişebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar