BÜLENT YENİ İLE SÜREÇLERDE MALİYET DÜŞÜRME TEKNİKLERİ


maliyetdüşürme-okankaya
Bülent Yeni İle Süreçlerde Maliyet Düşürme Teknikleri - Okan Kaya


Denizli İhracatçılar Birliği’nin düzenlediği Süreçlerde Maliyet Düşürme Teknikleri Eğitimi Nova Akademi eğitmeni Bülent Yeni’nin anlatımıyla profesyonel yetenekler kazanmamı sağladı. Kişisel gelişim sürecime önemli katkılar sunan bu eğitimle verimlilik ve etkinlik konusunda sağlam temeller oluşturabileceğim teknikleri öğrenip uygulama fırsatı buldum. Uygulamalı eğitimlerde bir kez daha takım çalışmasının önemini anladım. Takım çalışması ile bir işletmenin geleceğinin stratejik olarak nasıl planlanması gerektiğini öğrendim. Ürünün ve sürecin verimliliğini artırma yöntemlerini öğrenme ve ölçme fırsatı buldum. Size eğitim ve eğitmen hakkında ufak bilgiler sunuyorum. Daha ayrıntılı bilgiyi yazının devamındaki başlıklarda bulabilirsiniz. 


bülentyenidenib-okankaya
Bülent Yeni'nin Süreçlerde Maliyet Düşürme Tekiği Sunumu - Okan Kaya

Süreçlerde Maliyet Düşürme Teknikleri Eğitmeni Bülent Yeni

Bülent Yeni profesyonel kariyer hayatında önemli tecrübelere sahip bir eğitmen. Almanca ve İngilizceyi profesyonel yetkinlik derecesinde kullanabiliyor. Aldığı eğitimler ve profesyonel çalışma tecrübeleri onu iyi bir eğitmen yapan özelliklerden bazıları. 1991 yılında Eskişehir Anadolu Lisesi’nden mezuniyeti sonrası İstanbul Üniversitesi Makine Mühendisliği lisans eğitimine devam etti. Yeni, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği Yüksek Lisans derecesini de tamamladı. Ford Otosan şirketinde kariyerine başladı ve iş yaşamı boyunca farklı pozisyonlarda verilen görevlerini büyük bir özveriyle gerçekleştirdi. Teklas Kauçuk A.Ş. ve Farplas’ta bir süre Kalite Müdürü olarak çalıştıktan sonra Kale Kilit ve Kalıp Sanayi A.Ş. ve Kale Çelik Eşya Sanayi A.Ş.,’de Üretim Müdürlüğü ve METYX Composites – Telateks A.Ş.’de Fabrika Müdürlüğü pozisyonlarında bulundu. Kısa bir süre InoTec Teknoloji ve Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti.nde eğitmen ve danışman olarak görev aldıktan sonra Nova Akademi’de profesyonel hayatına devam etti. Aktif profesyonel iş yaşamının ardından eğitmenlik ve danışmanlık alanında uzmanlıklarını paylaşarak başarılı kariyerine devam ediyor.  

Süreçlerde Maliyet Düşürme Teknikleri Eğitiminin İçeriği

            Eğitim 5-6 Kasım 2019 tarihleri arasında Denizli İhracatçılar Birliği ev sahipliğinde Nova Akademi eğitmeni Bülent Yeni’yle gerçekleşti. Eğitimin en temel konuları yalın üretim süreci uygulamaları ve verimliliği artırma teknikleriydi. Eğitimin uygulamalar içermesi, teorik bilgiyi daha iyi anlamamızı sağladı. Her işletmenin, kendisi için uygulayabileceği tekniklerle verimliliği nasıl artıracağına dair tecrübeye dayalı bilgiler verildi.
Eğitimden bazı konu başlıkları:
  • Piyasa ve temel maliyet kavramları
  • Verimlilik ve etkinlik kavramları
  • Verimlilik ve etkinliğin ölçülmesi ve geliştirilmesi
  • Stratejik yönetim ve verimlilik ile ilişkisi
  • ARGE süreçlerinde maliyet düşürme teknikleri
  • Üretim süreçlerinde verimlilik arttırma teknikleri (yalın üretim)
  • İnsan kaynakları süreçlerinde verimlilik arttırma
  • Diğer süreçlerde maliyet düşürme teknikleri
  • Tedarik zincirinde maliyet düşürme

     Günümüzde rekabetin yoğun olduğu her sektörde işletmelerin devamlılığı için verimliliği arttırma ve teknolojiden etkin faydalanmak önemli. Bilimsel tekniklerle süreci yönetmek ve maliyetleri düşürüp kârlılığı artırmak mümkün. Dünya devi sayılan firmalar bu tekniklerle uluslararası operasyonlarını yüksek verimlikte ve kârlılıkta yürütüyor. Toyota’nın stok yönetiminde uyguladığı süreç yönetimleri gibi farklı bakış açılarının temelinde yer alan mantığı bu eğitimle daha iyi anlayabilirsiniz. Profesyonel yönetim tecrübesine sahip Bülent Yeni’den  eğitim alabilir veya uzman danışmanlığıyla işletmenizi daha verimli hale getirip maliyetleri düşürerek karlılığınızı artırabilirsiniz.
KONU İLE İLGİLİ DİĞER YAZILAR 
  1. Girişimcilik Ekosistemi Startup İstanbul 2019 Etkinliği
  2. Özcan Toralı İle Zor İnsanlarla İletişim ve İkna Teknikleri
  3. Ajanslar İçin Aytunga Partner Geliştirme Programı Tanıtımı 2019
  4. İş Dünyası Etkinlikleri Kasım 2019
  5. Etkinlik ve Fuar Listesi Ekim 2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar